Norrloumi burgare
2 portioner
Tid: 30 minuter
Ingredienser: 5 st
Nivå: Lätt
Upptäck en ny favorit till grillen – en smakrik och krämig Norrloumi-burgare som passar perfekt för både vardag och helg
Ingredienser
1st paket Norrmejerier® Norrloumi
Sallad
Gurka
Tomat
Lök
Goda såser
4st goda hamburgarebröd
Gör så här
Skär Norrloumin i cirka 1 cm tjocka skivor och grilla dem på medelhög värme tills de får en fin gyllenbrun yta, ungefär 2–3 minuter per sida. Dela hamburgarebröden och värm dem lätt på grillen eller i en stekpanna. Under tiden kan du förbereda tillbehören: skölj sallad, skiva gurka, tomat och lök, och plocka fram dina favoritsåser – kanske någon från vår receptbank. När allt är klart är det dags att montera burgarna. Börja med brödet, lägg på sallad, de grillade Norrloumi-skivorna, grönsakerna och avsluta med sås. Servera direkt och njut av en smakrik och vegetarisk burgare med härlig grillkaraktär!